ISOQAR din întreaga lume se mândrește cu semnificația logo-ului său: “APPROACHABLE”, care poate fi tradus ca: abordabil, deschis, accesibil, flexibil. Respectând sensul acestei declarații, dorim să “întindem o mână clienților noștri existenți și potențiali.
ISOQAR din întreaga lume se mândrește cu semnificația logo-ului său: “APPROACHABLE”, care poate fi tradus ca: abordabil, deschis, accesibil, flexibil.

Respectând sensul acestei declarații, dorim să “întindem o mână” clienților noștri existenți și potențiali.

Intenționăm ca legătura noastră cu clientul să reprezinte un parteneriat pe termen lung. Suntem aici pentru a vă oferi sprijin atât în ceea ce privește procesul de certificare, de instruire cat și pentru orice altă problemă apărută în organizație pentru care ne puteți contacta, iar noi vom încerca să găsim soluții de îmbunătățire în funcție de natura și specificul afacerii dvs.

Colaborăm cu o serie de consultanți de încredere și vă invităm să faceți uz de serviciile acestora. Ca organism de certificare acreditat nu oferim consultanță clienților noștri însă încercăm să vă oferim sprijin prin relațiile de colaborare cu partenerii noștri consultanți și astfel să ne menținem în continuare independența și imparțialitatea.

Deseori se întâmplă ca, din diverse motive, potențialul client să nu înțeleagă procesul de certificare și înregistrare. Oricând ne puteți contacta pentru a clarifica nelămuririle. Suntem dispuși să ne deplasam la sediul dvs. pentru a clarifica toate aspectele sau vă invităm la sediul nostru din Cluj-Napoca.

Cum puteți avea costuri scăzute cu certificarea?

Prin abordarea noastră flexibilă încercăm să vă facem cea mai buna ofertă, tehnică și comercială.

Trebuie să respectăm o procedura strictă pentru stabilirea numărului de zile de audit, luând în calcul numărul de angajați, complexitatea sau simplitatea proceselor activității dvs. și alți câțiva factori.

Aceeași procedură permite, de asemenea, reducerea numărului de zile de audit. În timpul examinării informațiilor despre organizația Dvs. vom lua în considerare toate posibilitățile de a reduce numărul de zile de audit necesare.

Iată câteva linii directoare cu privire la ceea ce se poate califica pentru a vă reduce costurile cu certificarea sistemului de management:

  • Neaplicabilitatea unor cerințe definite în secțiunea 7 din ISO 9001:2008
  • Complexitatea sau simplitatea proceselor desfășurate în organizația Dvs.
  • Sisteme de lucru în schimburi, în cazul în care aceeași muncă se realizează pe toate schimburile
  • Deținerea unui certificat pentru un alt sistem de management
  • Aceleași activități care se desfășoară în unul sau mai multe puncte de lucru, etc.Există multe alte aspecte mai puțin evidente care duc la determinarea costului final, dar acestea depind de situația dvs. specifică și vor fi discutate după analiza atentă a informațiilor despre organizație.

Oferta finală se discută cu clientul, luând în calcul toate aspectele care pot să conducă la reducerea tarifelor standard.

Încercând să fiți deschiși în furnizarea informațiilor despre sistemul dumneavoastră de management, veți avea o surpriză plăcută din partea noastră sub forma unei oferte competitive.

Leave a Reply