ISOQAR este un organism independent de certificare cu sediul central in Manchester, Marea Britanie, fiind acreditat de catre UKAS (United Kingdom Accreditation Service) pentru certificarea unei varietati de sisteme de management (inclusiv ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22000).

Politica ISOQAR se bazeaza pe extinderea activitatilor sale in afara Regatului Unit prin intermediul colaborarii cu parteneri din diferite tari. Astfel, ISOQAR are reprezentante nationale si regionale atat in Europa (Suedia, Italia, Polonia, Grecia, Turcia, Republica Ceha, Romania, etc.) cat si in toata lumea (SUA, Canada, Australia, Japonia, Indonezia, Iran, India, Etiopia, Malaiezia, Taiwan, etc). Fiecare dintre aceste reprezentante are dreptul de a utiliza intregul spectru de acreditari detinute de ISOQAR Ltd. cu conditia sa utilizeze auditori validati si sa respecte procedurile emise de ISOQAR Ltd., acreditate de catre UKAS si ANAB.

Pentru Romania si Republica Moldova,  reprezentanta nationala a ISOQAR este ISOQAR CEE RO.

ISOQAR CEE RO cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Donath, Nr. 116; tel: +40 371 011 632; fax: +40 372 008 778; e-mail: office@isoqar.com.ro; www.isoqar.com.ro – care functioneaza ca organism de certificare cu acoperire nationala pentru Romania si Republica Moldova.

Beneficiind de acreditari pentru o gama larga de domenii de activitate, ISOQAR CEE RO poate acoperi cerintele clientilor din aproape orice domeniu de activitate, atat agenti economici cat si institutii publice.

In acord cu obiectivele grupului din care face parte, politica de dezvoltare a ISOQAR CEE RO are la baza:

  • dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu clientii si colaboratorii nostri cu scopul declarat de a aduce valoare adaugata mediului economic romanesc.
  • promovarea organismului de certificare si asocierea numelui acestuia cu: profesionalism, integritate, credibilitate.
  • perfectionarea continua a personalului propriu prin participarea la instruiri, schimburi de experienta, audituri-scoala, etc. atat in Romania cat si in strainatate (Polonia, Marea Britanie, etc).

Reprezentanta ISOQAR pentru Europa Centrala si de Est este:

  • ISOQAR CEE cu sediul in Polonia, Varsovia, str. Wąwozowa nr. 11, tel: (022) 6497664, fax (022) 4460820, e mail: isoqar@isoqar.pl; www.isoqar.pl.